Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, 9η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ήρθε και η στιγμή να αναρτήσω και τις όμορφες δημιουργίες των μικρών μαθητών. Εύχομαι να περάσατε όλοι όμορφα αυτές τις μέρες. Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι , ίσως να υπάρξει και μορφή σύγχρονης εκπαίδευσης , θα το δούμε σιγά σιγά αυτό, αναμείνατε για εξελίξεις!
Δείτε τι έφτιαξαν τα παιδιά:


Δημιουργήθηκε με το Padlet
Η 9η αποστολή μας περιλαμβάνει τα εξής:
1.    Παιχνίδι διατροφής και σχημάτων  στον εξής σύνδεσμο ΕΔΩ  Πατάτε και παίζετε , να θυμηθούμε και λίγο τι μάθαμε!



2.   Θα ακούσετε το παραμύθι ΟΙ 12 ΜΗΝΕΣ στον παρακάτω σύνδεσμο που σας στέλνω. Είναι μόνο ακουστικό οπότε εδώ θα λειτουργήσει η φαντασία μόνο και μετά θα ζωγραφίσετε ότι σας άρεσε από το παραμύθι. 
Μπορείτε επίσης να γράψετε τους αριθμούς από το 1 έως το 12
Μπορείτε να ζωγραφίσετε κάποιο αντικείμενο τόσες φορές όσες ο αριθμός π,χ για τον αριθμό 1 θα ζωγραφίσετε έστω 1 λουλούδι , για το 2 κάτι άλλο ότι σας αρέσει και ούτω καθεξής.
Μπορείτε να φτιάξετε κάρτες από το 1 έως το 12 και να παίξετε με τους γονείς σας. Οι κάρτες μπερδεύτηκαν ποιος θα τις βάλει στη σειρά. Ποιος αριθμός είναι πριν ή μετά. Ποιος μεγαλύτερος ή μικρότερος. 
Μπορείτε να παίξετε και το κλασικό παραμύθι η κολοκυθιά όλοι μαζί ως οικογένεια.
Μπορείτε επίσης να κάνετε ότι άλλο παιχνίδι σας αρέσει!

3.     Πώς θα φτιάξουμε ένα σκυλάκι;
Γνωρίζω πόσο αγαπάτε τα ζωάκια και πολλές φορές διστάζετε να τα ζωγραφίσετε επειδή νομίζετε ότι δε θα τα καταφέρετε. Ήρθε η ώρα να μάθετε να φτιάχνετε σκυλάκι. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματα που υπάρχουν στο ιστολόγιο που θα σας δώσω. Μπορείτε επίσης να στολίσετε όπως θέλετε το φόντο της ζωγραφιάς σας ή και να προσθέσετε πολλούς φίλους στο σκυλάκι σας να μην είναι μόνο του. Καλή επιτυχία! 

Περιμένω τις δημιουργίες σας και θα τα ξαναπούμε εντός της εβδομάδας. 
Σας φιλώ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου