Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

XIONANΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΟΥ........

Με τα παιδιά παρακολουθήσαμε το εξής βιντεάκι εδώ. Χαλαρώσαμε με τη μουσική, παρατηρήσαμε πως είναι τα χειμωνιάτικα δέντρα και οι θάμνοι ( όλο γραμμές), συζητήσαμε για το ποια ήταν η κοπέλα στο τέλος του βίντεο και τι έκανε με τους λύκους. Καταλήξαμε ότι οι λύκοι είναι φιλικοί αν από μικρούλια τα μεγαλώσει ο άνθρωπος. Βέβαια τώρα το Χειμώνα πεινούν ΠΟΛΥ, αλλά φαίνεται ότι γνωρίζουν και αγαπούν την κοπέλα. Άρα στο τέλος , μάλλον, θα τα πάρει η αφεντικίνα της στο σπίτι της , γιατί κι αυτή κρυώνει πολύ, ( άποψη των παιδιών και σεβαστή βεβαίως).
Δραματοποιήσαμε το βίντεο με πολύ κέφι..........

Τους χιονάνθρωπους που είχαν κόψει σε προηγούμενη ανάρτηση ,τους έκαναν μια χειμωνιάτικη αφίσα. Χρησιμοποιήσαμε τέμπερες, λεπτά πινέλα και βούρτσα. Προσπάθησαν να φτιάξουν και χειμωνιάτικους θάμνους. Η βούρτσα τα δυσκόλεψε γιατί δεν έβγαινε έντονο το χρώμα. Με σφουγγάρι έφτιαξαν τον ουρανό..........





Όταν τελειώσαμε το ομαδικό κολλάζ, ο Άγγελος πρότεινε να το χαρίσουμε στα παιδιά του κόσμου, γιατί και εμείς σχολείο έχουμε και έχουμε παίξει με το χιόνι. Πρότεινε να γράψουμε υγεία και αγάπη σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Επειδή είμαστε και στην αρχή του νέου έτους γράψαμε την ευχή μας <<2015 ευχές για αγάπη και υγεία στα παιδιά του κόσμου>>.





1 σχόλιο: