Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν μας επισκέφθηκε ο Τηλέμαχος σήμερα παρ' όλο που στην Αττική έκλεισαν σχεδόν όλα τα σχολεία. Έτσι πρωί πρωί έτοιμοι να υποδεχθούμε τα μικρά μας.
Πολλά παιδιά έμειναν σπίτι τους και για να περάσουμε όλοι ευχάριστα , πέρα από το παιχνίδι στρωθήκαμε σε απλές κι εύκολες κατασκευές μιας και μας έλειπε η πλειοψηφία των μαθητών.
Σας παρουσιάζουμε τις πρώτες χειμωνιάτικες και παγωμένες κατασκευές μας διότι στην κυριολεξία παγώσαμε μιας και η τάξη μου φέτος , λόγω ιδιαιτερότητάς της , δεν ζεστάθηκε αρκετά.

Ο Βασίλης Σ. κατά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων κατασκευών στο σχολείο αρρώστησε κι έχασε την ευκαιρία της δημιουργίας και χαράς κοντά μας. <<Δεν πειράζει Βασιλάκη αρκεί να είσαι υγιής και δυνατός, όλα τα άλλα ακολουθούν>>. Έτσι λοιπόν έκανε μία κατασκευή με τον μπαμπά του στο σπίτι τους , ένα χριστουγεννιάτικο δεντράκι το οποίο στέκεται κι όρθιο. Φυσικά τοποθετήθηκε στην έδρα της κυρίας μετά από επιθυμία του Βασίλη!



ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙ
Γρήγορη κι εύκολη κατασκευή που τα παιδιά την ολοκλήρωσαν αμέσως. 


Άσπρη τέμπερα στο τέλος για τις χιονονιφάδες.


Ο Βοριάς μας πάγωσε πραγματικά σήμερα. Έτσι με την ιδέα από το πίντερεστ τα παιδιά προσπάθησαν να αποτυπώσουν την πρώτη τους μέρα του Γενάρη στο σχολείο που ήταν πραγματικά παγωμένη.





ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ
Ζωγράφισαν, κόλλησαν και λίγο μαλλί για την φουντίτσα!


Αύριο περιμένουμε το σύνολο της τάξης διότι σήμερα πολύ ήσυχα περάσαμε τη μέρα μας!


2 σχόλια:

  1. Καλή αρχή στις τάξεις μας,Νίκη μου!!!Ας κάνει παγωνιά,η ζεστασιά της συντροφικότητας και της δημιουργίας σας ζεσταίνει!!!Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλή αρχή Νέλλη μου! Συμφωνώ μαζί σου ! Έχουμε ζεστές καρδιές και χαμόγελα!

      Διαγραφή