Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, 2016-2017!

Μια χρονιά όλο αναμνήσεις! Αναμνήσεις από τα παιδιά! Που στις ελεύθερες δραστηριότητες ή στο σπίτι τους προσπαθούσαν να αφιερώσουν τα συναισθήματά τους και την αγάπη τους μέσα από τις πινελιές τους. Κι έτρεχαν με λαμπερά μάτια, με ανυπομονησία και με έκδηλη χαρά να μου φανερώσουν αυτό που είχαν κρυμμένο πίσω από την πλάτη τους!
Ζωγραφιές , πολλές ζωγραφιές, με αφιερώσεις καθώς περνούσε ο χρόνος. Και μες στην προσμονή τους , για να τα ευχαριστήσω για την αγάπη τους αυτή , άρχιζα τις φωτογραφήσεις. Και το περίμεναν πως και πως. Έμαθαν σε αυτό!
Σκέφτηκα και ξανασκέφτηκα. Και τώρα ; Με τόσες πολλές ζωγραφιές τι μπορώ να κάνω; Τι να τις κάνω; Να τις πετάξω ; Με τίποτα, ήταν μέσα από την καρδιά των μικρών μου μαθητών. Να τους τις δώσω για τους φακέλους τους; Μα τα δώρα επιστρέφονται; Κι έτσι σιγά σιγά σκέφθηκα το λεύκωμα της χρονιάς, με αναμνήσεις από τα παιδιά. Κυλώντας ο χρόνος θα μπορώ να ανατρέξω και να θυμάμαι την αγάπη τους , την προσπάθειά τους, την θυσία τους. Διότι ότι προσφέρεται με κόπο και αγάπη κρύβει μέσα του θυσία!
Κι εγώ σας το παρουσιάζω !

Ή μπορείτε να το δείτε και στον εξής σύνδεσμο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου