Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!!!Είναι τεράστια  η τιμή και η χαρά μου να δεχτώ κι άλλο βραβείο, ροζ αυτήν τη φορά,  από την  εξαιρετική  συνάδελφο, Αγλαϊα Μαντέσου και το ιστολόγιό της << Κόλλα, ψαλίδι χαρτί>>,http://lianipia.blogspot.gr/.

Είμαι πραγματικά χαρούμενη γιατί παίρνω θάρρος και δύναμη. Σε ευχαριστώ κι εσένα Αγλαϊα μέσα από την καρδιά μου.

Τι είναι το βραβείο Liebster?

το "Liebster award" είναι ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 αναγνώστες. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να γίνουν ακόμα περισσότερα blogs ευρύτερα γνωστά στο διαδίκτυο! 
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
α) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και αναρτείτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτηση σας το εικονίδιο Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.
β) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger ο οποίος σας απένειμε το βραβείο.
γ) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 αναγνώστες και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.
ε) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά με το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

( H συνέντευξη είναι ίδια με των άλλων βραβείων)

 1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;

Όταν παρακολούθησα το Β' Επίπεδο στους υπολογιστές μας ζητήθηκε να φτιάξουμε και προσωπικό blog.  Η δημιουργία του έγινε στο μάθημα και μπορώ να γράψω ότι δεν ήξερα και πολλά πράγματα τότε. Παρακολουθούσα κάποια blog αξιόλογων συναδέλφων αλλά μέχρι εκεί. Το blog μου έμεινε ανενεργό για τουλάχιστον δύο χρόνια. Μετά αποφάσισα δειλά - δειλά να ξεκινήσω κι εγώ τις αναρτήσεις μου, δείχνοντας το πως δουλεύουμε μέσα στην τάξη μας. Με αυτόν τον τρόπο μοιράζω τις ιδέες μου και αποκτώ περισσότερη εμπειρία. Μου αρέσει γιατί αποτελεί κι ένα καταπληκτικό μέσο αρχειοθέτησης, που μπορώ ανά πάσα στιγμή να το χρησιμοποιήσω. 

2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει

Με ενθουσιάζει η ιδέα ότι θα αποδράσω λίγο από την καθημερινότητα  κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά, πηγαίνοντας σ' ένα ταβερνάκι, σινεμά, ένα ταξιδάκι στην ΕΞΟΧΗ. Ενθουσιάζομαι και μόνο που σκέφτομαι τη λέξη αυτή. Ακούω ήχους όπως : τη θάλασσα, το αεράκι, το θρόισμα των φύλλων, το κελάηδημα των πουλιών, τις καλημέρες και τις κουβεντούλες των ανθρώπων. Με ενθουσιάζουν τα χαμόγελα των ανθρώπων, ένας καλός τους λόγος, το διάβασμα, η ζωή γενικά και με τις καλές αλλά και με τις κακές στιγμές. Ειδικά οι τελευταίες δίνουν μαθήματα πραγματικής ζωής.

3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;

Σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις εμμέσως άλλους ανθρώπους με ενδεχομένως κοινά ενδιαφέροντα. Τα πάντα είναι βελτίωση. Τα σχόλια των άλλων και η επικοινωνία μαζί τους σε βοηθούν να βελτιωθείς ως προς τη δουλειά σου και ν' αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις. Να πειραματιστείς και να προχωρήσεις ένα βήμα πιο πέρα. Πολλοί από τους followers μου έχουν συμπαρασταθεί μ' έναν καλό τους λόγο. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι αποκτάς δύναμη , χαρά και προχωράς.

4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;

Παρουσιάσεις δουλειάς στο χώρο του Νηπιαγωγείου και όχι μόνο.

5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;

Με κάποιους  bloggers είμαι φίλη γνωρίζοντάς τους. Με κάποιους άλλους , που δεν τους γνωρίζω και πάλι αισθάνομαι φιλικά ,μια και χαίρομαι με τις αναρτήσεις τους, μοιράζομαι μαζί τους ενδιαφέροντα και εμπειρίες που αποκτώνται μέσα στην τάξη. Βέβαια, αν τύχει να ταξιδέψω στα μέρη του τόπου τους , θα μ' ενδιέφερε να τους γνωρίσω πραγματικά.
  
6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;

Επειδή μου αρέσει να μιλάω εκ του ασφαλούς , δεν μπορώ να περιγράψω το πως θα είναι το blog μου  σε δύο χρόνια. Θέλω όμως να πιστεύω ότι θα είναι πιο ενδιαφέρον, με πιο ενδιαφέρουσες δράσεις. Θα δούμε!

7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;

Στις περισσότερες περιπτώσεις διατηρώ την ηρεμία μου και αυτό με έχει σώσει από πολλές και δύσκολες καταστάσεις. Επίσης δείχνω ενσυναίσθηση σε προβλήματα γονιών - παιδιών και προσπαθώ αρκετά να βοηθώ τους άλλους. Είτε με έργα είτε με πράξεις στο μέτρο των δυνατοτήτων μου.

8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;

Εξαρτάται από τον ελεύθερο χρόνο μου. Πάντως μπορώ να πω, ότι πολλές φορές δυσκολεύομαι να ανταποκριθώ σε όλες τις υποχρεώσεις μου , συμπεριλαμβανομένου και του blog.

 9) Πώς γεννιούνται τα post σας;

Kατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων στην τάξη μου. Πολλές φορές τα παιδιά μου λένε: << Κυρία, δε θα το φωτογραφήσεις;>>. Οπότε τρέχω κι εγώ με τη φωτογραφική μου μηχανή. Επίσης , όταν διαβάσω κάτι πολύ ενδιαφέρον στο διαδίκτυο , τότε το αναρτώ για να ενημερωθούν κι άλλοι άνθρωποι.

10) Ευχές για τον αναγνώστη;

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους. Εύχομαι τα καλύτερα στους αναγνώστες γιατί είναι αξιόλογοι άνθρωποι , με ενδιαφέροντα που θέλουν να τα μοιράζονται με τους άλλους.


10 blogs  που προτείνω:

http://miamatiastaxronika.blogspot.gr/
http://ebdomonipi.blogspot.gr/
http://pantanipio.blogspot.gr/

 http://114nipiagogeio.blogspot.gr/
http://1niplykovr.blogspot.gr/
https://hartaetoi.wordpress.com/
https://linasar.wordpress.com/
http://paixnidokamomataa.blogspot.gr/
http://paidikifolia.blogspot.gr/
http://stintetartitaxi.blogspot.gr/

8 σχόλια:

 1. Μόλις βρήκα το βραβειάκι που μου έδωσες!!!!!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!!Θ κάνω κι ανάρτηση προσεχώς....Φιλιάααααααααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ήρθα και γω.......
  βραβειάκι άκουσα και να μαι !!!!!
  ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
  φιλιά !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κορίτσια το αξίζετε. Να' στε καλά και πάντα με κέφι πολύ. Οι δράσεις σας είναι πραγματικά καταπληκτικές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μικρή μου Αγιο Βασιλίτσα σε ευχαριστώ... το δωράκι σου πολύτιμο στη δύσκολη μέρα μου... σου στέλνω τις πιο θερμές μου ευχές κι εύχομαι τα βραβεία σου να χιλιάσουν.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σ'ευχαριστώ πολύ Νίκη για το βραβείο!!!και σου εύχομαι καλή συνέχεια στην υπέροχη δουλειά σου!!!φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Kαλή συνέχεια και σε σένα Νίνα! Και καλές , όμορφες, χαρούμενες γιορτές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Νίκη, μαζί με τις ευχές μας σου στέλνουμε κι ένα βραβείο για την υπέροχη δουλειά σου.
  http://55dimotikosxoleio.blogspot.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Χρύσα σ' ευχαριστώ για το βραβείο σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή