Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ



Στις 8 Αυγούστου του 2014 έχασα έναν αγαπημένο μου άνθρωπο. Περήφανο, διακριτικό, γλυκομίλητο, κουρασμένο από τα χτυπήματα της μοίρας και τις δύσκολες αρρώστιες, με δύναμη θέλησης , στηριγμένο μέχρι τέλους στα δικά του πόδια, πάντα να προσπαθεί να προσφέρει, να μη θέλει να κουράζει τους άλλους και με πολλή αγάπη για όλους. Ακόμη και για μένα και ας ήμουν η νύφη της. Ναι, αυτή ήταν  η πεθερά μου. Μια ξεχωριστή παρουσία στη ζωή μου που με δίδαξε πολλά. Ο χαμός της ήταν ξαφνικός για μένα, σε μια περίοδο που απολάμβανα τις διακοπές μου, ( ούτε εκεί δεν ήθελε να με κουράσει), και πραγματικά πόνεσα και πονώ  πολύ γι' αυτόν τον άνθρωπο. Πάντα θα αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή μου  , θα την αναπολώ και θα σκέφτομαι το πόσο ωραία μου φέρθηκε και ότι με τον ίδιο τρόπο πρέπει να φερόμαστε κι εμείς. Εύχομαι καλό ταξίδι και καλό παράδεισο σ' αυτήν την γυναίκα την αρχοντικιά, την αγωνίστρια, την τόσο θαυμάσια!!!!!!!!!!!!!!

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα θερμά μου συλληπτήρια Νίκη μου, να είσαι καλά να την μνημονεύεις. Πολύ στεναχωρήθηκα για τα νέα σου. Τα λόγια σου με άγγιξαν πραγματικά!! Να είσαι σίγουρη πως από εκεί ψηλά.. θα σας οδηγεί και θα σας προστατεύει σε κάθε σας βήμα.Καλό παράδεισο στην γλυκιά σου πεθερούλα. Καλό κουράγιο και σε σένα και στον σύντροφο της ζωής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκη μου, μόλις άνοιξα τον υπολογιστή και διαβάζοντας τα νέα σου έπαθα σοκ! Έπαιρνα τηλέφωνο και αφού δε σε βρήκα σου γράφω: Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε σένα και σε όλη σου την οικογένεια. Να είστε καλά να την θυμόσαστε πάντα με αγάπη και περηφάνεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Σταυρούλα μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν το χωράει ο νους μου...........

      Διαγραφή